Bb Erzurumspor - Kasımpaşa / Bb Erzurumspor Vs Kasimpasa H2h Stats 08 05 2021 Footballfetch : Haftasında bb erzurumspor sahasında kasımpaşa ile karşılaştı.. Kasımpaşa'da derrick luckassen, 90+1'de kırmızı kart gördü. Son kolon toplam kart üst için süper lig 2020/21 sezonunda bb erzurumspor ve kasımpaşa arasında oynanan maçlardaki gerçekleşme yüzdesidir. Spor toto süper lig'in 10. Bb erzurumspor played against kasımpaşa in 2 matches this season. Spor toto süper lig'in 10.

Adem gültekin ve burak döşer'in yorumları analizleri, maç istatistikleriyle maçın kalbi. Bb erzurumspor, puanını 16'ya çıkarırken; Bb erzurumspor played against kasımpaşa in 2 matches this season. 19 büyükşehir belediye erzurumspor 38 37. Yılmaz vural'ı çalıştırdığı büyükşehir belediye erzurumspor ise 37 puanda kaldı.

Kasimpasa Bb Erzurumspor Maci Ne Zaman Saat Kacta Ve Hangi Kanalda Canli Yayinlanacak Super Lig Fotomac
Kasimpasa Bb Erzurumspor Maci Ne Zaman Saat Kacta Ve Hangi Kanalda Canli Yayinlanacak Super Lig Fotomac from iaftm.tmgrup.com.tr
Spor toto süper lig'in 27.haftasında kasımpaşa ile bb.erzurumspor ateş hattını yakından ilgilendiren maçta karşı karşıya geldi. Son kolon toplam kart üst için süper lig 2020/21 sezonunda bb erzurumspor ve kasımpaşa arasında oynanan maçlardaki gerçekleşme yüzdesidir. Kasımpaşa'nın sayısını 73'te isaac thelin kaydetti. Spor toto süper lig'in 10. 19 büyükşehir belediye erzurumspor 38 37. Dakikada orta sahada topu alan trezeguet'in topu sürerek ceza yayı üzerinden yaptığı vuruşta meşin yuvarlak kaleci sehic'te kaldı. Bb erzurumspor ile kasımpaşa bugüne kadar 3 maçta karşı karşıya gelmiştir. Haftasında bb erzurumspor ile kasımpaşa karşı karşıya geldi.

68 ricardo gomes (bb erzurumspor).

Spor toto süper lig'in 10. Bb erzurumspor, puanını 16'ya çıkarırken; Spor toto süper lig'in 10. Bb erzurumspor ile kasımpaşa bugüne kadar 3 maçta karşı karşıya gelmiştir. 31' cenk ahmet alkılıç, 68' ricardo gomes (büyükşehir belediye erzurumspor), 73' thelin (kasımpaşa). Dakikada orta sahada topu alan trezeguet'in topu sürerek ceza yayı üzerinden yaptığı vuruşta meşin yuvarlak kaleci sehic'te kaldı. On sofascore livescore you can find all previous bb erzurumspor vs kasımpaşa results sorted by their h2h matches. Kasımpaşa'da derrick luckassen, 90+1'de kırmızı kart gördü. Erzurumspor'un galibiyet golleri cenk ahmet ve ricardo gomes'ten geldi. Haftasında bb erzurumspor ile kasımpaşa karşı karşıya geldi. Kasımpaşa bu sonucun ardından puanını 19'a yükseltirken bb erzurumspor haftayı 7 puanla kapadı. 31 cenk ahmet alkılıç, dk. Bu sonuçla bb erzurumspor puanını 7'ye yükseltirken kasımpaşa da 19.

Spor toto süper lig'in 27.haftasında kasımpaşa ile bb.erzurumspor ateş hattını yakından ilgilendiren maçta karşı karşıya geldi. Adem gültekin ve burak döşer'in yorumları analizleri, maç istatistikleriyle maçın kalbi. Spor toto süper lig'in 10. 68 ricardo gomes (bb erzurumspor). On sofascore livescore you can find all previous bb erzurumspor vs kasımpaşa results sorted by their h2h matches.

Bb Erzurumspor Kasimpasa 1 1 Futbol Spor Haberleri
Bb Erzurumspor Kasimpasa 1 1 Futbol Spor Haberleri from img.gazetevatan.com
Spor toto süper lig'in 10. Erzurumspor'un galibiyet golleri cenk ahmet ve ricardo gomes'ten geldi. On sofascore livescore you can find all previous bb erzurumspor vs kasımpaşa results sorted by their h2h matches. Haftasında kasımpaşa , büyükşehir belediye erzurumspor ile karşı karşıya geldi. Kasımpaşa ise 22 puanda kaldı. Bb erzurumspor ile kasımpaşa bugüne kadar 3 maçta karşı karşıya gelmiştir. Adem gültekin ve burak döşer'in yorumları analizleri, maç istatistikleriyle maçın kalbi. Kasımpaşa'da derrick luckassen, 90+1'de kırmızı kart gördü.

Erzurumspor'un galibiyet golleri cenk ahmet ve ricardo gomes'ten geldi.

Spor toto süper lig'in 10. Bu sonuçla bb erzurumspor puanını 7'ye yükseltirken kasımpaşa da 19. Adem gültekin ve burak döşer'in yorumları analizleri, maç istatistikleriyle maçın kalbi. Spor toto süper lig'in 27.haftasında kasımpaşa ile bb.erzurumspor ateş hattını yakından ilgilendiren maçta karşı karşıya geldi. Dk.40 lokman gör (büyükşehir belediye erzurumspor), dk.79 diagne (penaltıdan) (kasımpaşa). Haftasında bb erzurumspor ile kasımpaşa karşı karşıya geldi. 19 büyükşehir belediye erzurumspor 38 37. Kasımpaşa'nın sayısını 73'te isaac thelin kaydetti. Dakikada orta sahada topu alan trezeguet'in topu sürerek ceza yayı üzerinden yaptığı vuruşta meşin yuvarlak kaleci sehic'te kaldı. 31 cenk ahmet alkılıç, dk. Bb erzurumspor, puanını 16'ya çıkarırken; Son kolon toplam kart üst için süper lig 2020/21 sezonunda bb erzurumspor ve kasımpaşa arasında oynanan maçlardaki gerçekleşme yüzdesidir. Yılmaz vural'ı çalıştırdığı büyükşehir belediye erzurumspor ise 37 puanda kaldı.

Haftasında bb erzurumspor ile kasımpaşa karşı karşıya geldi. Haftasında büyükşehir belediye erzurumspor , kasımpaşa'yı konuk edecek. Haftasında bb erzurumspor sahasında kasımpaşa ile karşılaştı. Bb erzurumspor played against kasımpaşa in 2 matches this season. Son kolon toplam kart üst için süper lig 2020/21 sezonunda bb erzurumspor ve kasımpaşa arasında oynanan maçlardaki gerçekleşme yüzdesidir.

Canli Kasimpasa Bb Erzurumspor Habersiz Habersiz
Canli Kasimpasa Bb Erzurumspor Habersiz Habersiz from habersiz.co
Yılmaz vural'ı çalıştırdığı büyükşehir belediye erzurumspor ise 37 puanda kaldı. Bb erzurumspor, puanını 16'ya çıkarırken; Spor toto süper lig'in 27.haftasında kasımpaşa ile bb.erzurumspor ateş hattını yakından ilgilendiren maçta karşı karşıya geldi. Haftasında büyükşehir belediye erzurumspor , kasımpaşa'yı konuk edecek. Spor toto süper lig'in 10. Spor toto süper lig'in 10. Haftasında kasımpaşa , büyükşehir belediye erzurumspor ile karşı karşıya geldi. Haftasında bb erzurumspor ile kasımpaşa karşı karşıya geldi.

31 cenk ahmet alkılıç, dk.

Kasımpaşa ise 22 puanda kaldı. Kasımpaşa bu sonucun ardından puanını 19'a yükseltirken bb erzurumspor haftayı 7 puanla kapadı. Spor toto süper lig'in 10. Bb erzurumspor played against kasımpaşa in 2 matches this season. Erzurumspor'un galibiyet golleri cenk ahmet ve ricardo gomes'ten geldi. Haftasında bb erzurumspor ile kasımpaşa karşı karşıya geldi. Dk.40 lokman gör (büyükşehir belediye erzurumspor), dk.79 diagne (penaltıdan) (kasımpaşa). 31' cenk ahmet alkılıç, 68' ricardo gomes (büyükşehir belediye erzurumspor), 73' thelin (kasımpaşa). Kasımpaşa'da derrick luckassen, 90+1'de kırmızı kart gördü. Haftasında büyükşehir belediye erzurumspor , kasımpaşa'yı konuk edecek. 19 büyükşehir belediye erzurumspor 38 37. 68 ricardo gomes (bb erzurumspor). Spor toto süper lig'in 27.haftasında kasımpaşa ile bb.erzurumspor ateş hattını yakından ilgilendiren maçta karşı karşıya geldi.