Απεργια Στα Πλοια - Νέα 48ωρη απεργία στα λιμάνια - Παραμένουν δεμένα τα πλοία / Στις 00:01 τα ξημερώματα της τρίτης 23 φεβρουαρίου άρχισε η 48ωρη απεργία στα πλοία.. Ο ωνάσης αντεπιτίθεται δίνοντας μπόνους σε όσους δουλέψουν διπλές βάρδιες. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. Πανελλαδική απεργία των τραυματιοφορέων στα δημόσια νοσοκομεία την πέμπτη. Το μήνυμα της συζύγου του μετά τις εμπρηστικές επιθέσεις στις επιχειρήσεις της. Δρομολόγια πλοίων από χανιά για πειραιάς.

Αι νηες) είναι μια ειδική κατασκευή (ναυπήγημα), σχεδιασμένη για να κινείται με ασφάλεια στο νερό. Δεμένα για 24 ώρες τα πλοία σήμερα. Εικοσιτετράωρη απεργία στα πλοία τον σεπτέμβρη. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση στις 12:30 έξω από το υπουργείο υγείας έχει προκηρύξει για. Φίλτρα για επιβατηγά, φορτηγά, δεξαμενόπλοια, ταχύπλοα, ρυμουλκά, σκάφη αναψυχής, αλιευτικά κ.ά.

Άνοιγμα τουρισμού: Με υποχρεωτικό self test, PRC ή ...
Άνοιγμα τουρισμού: Με υποχρεωτικό self test, PRC ή ... from images32.inewsgr.com
Πανελλαδική απεργία των τραυματιοφορέων στα δημόσια νοσοκομεία την πέμπτη. Σε εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία προχωρά την τρίτη 24 σεπτεμβρίου η αδεδυ, με κεντρικό αίτημα την απόσυρση του αναπτυξιακού νομοσχεδίου. Ο υπουργός υπενθυμίζει ότι ο βασικός λόγος που η πνο άρχισε την πανελλαδική απεργία, ήταν η ενδεχόμενη αύξηση του υφιστάμενου φορολογικού καθεστώτος των κατωτέρων πληρωμάτων και των. Ο ωνάσης αντεπιτίθεται δίνοντας μπόνους σε όσους δουλέψουν διπλές βάρδιες. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Φίλτρα για επιβατηγά, φορτηγά, δεξαμενόπλοια, ταχύπλοα, ρυμουλκά, σκάφη αναψυχής, αλιευτικά κ.ά. Ήδη έχει ξεκινήσει η προσπάθεια υπονόμευσής της από τους μηχανισμό των εφοπλιστών: Δευτέρα 3 σεπτεμβρίου ξεκινά η απεργία των ναυτεργατών σε όλες τις κατηγορίες πλοίων.

Φίλτρα για επιβατηγά, φορτηγά, δεξαμενόπλοια, ταχύπλοα, ρυμουλκά, σκάφη αναψυχής, αλιευτικά κ.ά.

Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Φίλτρα για επιβατηγά, φορτηγά, δεξαμενόπλοια, ταχύπλοα, ρυμουλκά, σκάφη αναψυχής, αλιευτικά κ.ά. Ο ωνάσης αντεπιτίθεται δίνοντας μπόνους σε όσους δουλέψουν διπλές βάρδιες. Σε αντίθετη περίπτωση οι απεργίες θα. Η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία προκήρυξε 24ωρη απεργία η οποία ξεκινά στις 6 το πρωί. Το μήνυμα της συζύγου του μετά τις εμπρηστικές επιθέσεις στις επιχειρήσεις της. Δευτέρα 3 σεπτεμβρίου ξεκινά η απεργία των ναυτεργατών σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. Σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία κατεβαίνουν οι εργαζόμενοι στην ακτοπλοΐα ζητώντας να υπογραφεί η συλλογική σύμβαση εργασίας για το 2019. Η απεργία στα πλοία έληξε μετά από συμφωνία της πνο με τους ακτοπλόους για αυξήσεις 2%. Δεμένα για 24 ώρες τα πλοία σήμερα. Στις 00:01 τα ξημερώματα της τρίτης 23 φεβρουαρίου άρχισε η 48ωρη απεργία στα πλοία. Την ίδια ώρα, σε κινητοποιήσεις προχωρά και η πανελλήνια ναυτική συγκεκριμένα η πνο αποφάσισε να πραγματοποιήσει 24ωρη πανελλαδική απεργία των. Η δωρεάν υπηρεσία της google μεταφράζει άμεσα λέξεις, φράσεις και ιστοσελίδες μεταξύ αγγλικών και περισσότερων από 100 άλλων γλωσσών.

Ο υπουργός υπενθυμίζει ότι ο βασικός λόγος που η πνο άρχισε την πανελλαδική απεργία, ήταν η ενδεχόμενη αύξηση του υφιστάμενου φορολογικού καθεστώτος των κατωτέρων πληρωμάτων και των. Δεμένα για 24 ώρες τα πλοία σήμερα. Παροχές ~24 ωρη εργασία ~ικανοποιητικός μισθός ~ένα ρεπό την εβδομάδα ~η κυρία αυτοεξυπηρετείται ( είναι στα. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Η απεργία στα πλοία αποφασίστηκε το μεσημέρι της τρίτης (25.06.2019) σε έκτακτη συνεδρίαση, που έγινε για να εξετάσει η πνο τη νέα πρόταση των ακτοπλόων που αφορά τις συλλογικές συμβάσεις.

Απεργία ΠΝΟ: Ποια ημέρα θα είναι δεμένα τα πλοία στα ...
Απεργία ΠΝΟ: Ποια ημέρα θα είναι δεμένα τα πλοία στα ... from images32.inewsgr.com
Το πρώτο χτύπημα ήταν να οργανώσουν απεργία στα ναυπηγεία του αμβούργου που θα έφτιαχναν τα πλοία του ωνάση. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Παροχές ~24 ωρη εργασία ~ικανοποιητικός μισθός ~ένα ρεπό την εβδομάδα ~η κυρία αυτοεξυπηρετείται ( είναι στα. Σε 24ωρη απεργία προχωράει τη δευτέρα 3 σεπτεμβρίου η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία (πνο), ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη χθεσινή αποτυχημένη, όπως τη. Σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία κατεβαίνουν οι εργαζόμενοι στην ακτοπλοΐα ζητώντας να υπογραφεί η συλλογική σύμβαση εργασίας για το 2019. Η δωρεάν υπηρεσία της google μεταφράζει άμεσα λέξεις, φράσεις και ιστοσελίδες μεταξύ αγγλικών και περισσότερων από 100 άλλων γλωσσών. Τα σωματεία ζητούν την εφαρμογή της θερινής σύνθεσης στα πλοία της ακτοπλοΐας, ειδάλλως προειδοποιούν για αγωνιστική. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα.

Η απεργία στα πλοία έληξε μετά από συμφωνία της πνο με τους ακτοπλόους για αυξήσεις 2%.

Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Το μήνυμα της συζύγου του μετά τις εμπρηστικές επιθέσεις στις επιχειρήσεις της. Βρες online στον χάρτη, θέσεις και πληροφορίες για πλοία. Σε αντίθετη περίπτωση οι απεργίες θα. Την ίδια ώρα, σε κινητοποιήσεις προχωρά και η πανελλήνια ναυτική συγκεκριμένα η πνο αποφάσισε να πραγματοποιήσει 24ωρη πανελλαδική απεργία των. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. Ήδη έχει ξεκινήσει η προσπάθεια υπονόμευσής της από τους μηχανισμό των εφοπλιστών: Η δωρεάν υπηρεσία της google μεταφράζει άμεσα λέξεις, φράσεις και ιστοσελίδες μεταξύ αγγλικών και περισσότερων από 100 άλλων γλωσσών. Ο υπουργός υπενθυμίζει ότι ο βασικός λόγος που η πνο άρχισε την πανελλαδική απεργία, ήταν η ενδεχόμενη αύξηση του υφιστάμενου φορολογικού καθεστώτος των κατωτέρων πληρωμάτων και των. Σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία κατεβαίνουν οι εργαζόμενοι στην ακτοπλοΐα ζητώντας να υπογραφεί η συλλογική σύμβαση εργασίας για το 2019. Ο ωνάσης αντεπιτίθεται δίνοντας μπόνους σε όσους δουλέψουν διπλές βάρδιες.

Το πρώτο χτύπημα ήταν να οργανώσουν απεργία στα ναυπηγεία του αμβούργου που θα έφτιαχναν τα πλοία του ωνάση. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Ήδη έχει ξεκινήσει η προσπάθεια υπονόμευσής της από τους μηχανισμό των εφοπλιστών: Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. Σε αντίθετη περίπτωση οι απεργίες θα.

Απεργία ΠΝΟ: Δείτε πότε θα μείνουν δεμένα τα πλοία στα ...
Απεργία ΠΝΟ: Δείτε πότε θα μείνουν δεμένα τα πλοία στα ... from cdn1.bbend.net
Η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία προκήρυξε 24ωρη απεργία η οποία ξεκινά στις 6 το πρωί. Πανελλαδική απεργία των τραυματιοφορέων στα δημόσια νοσοκομεία την πέμπτη. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση στις 12:30 έξω από το υπουργείο υγείας έχει προκηρύξει για. Τα πλοία διέπονται από τη νομοθεσία αφενός του ναυτικού δικαίου. Σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία κατεβαίνουν οι εργαζόμενοι στην ακτοπλοΐα ζητώντας να υπογραφεί η συλλογική σύμβαση εργασίας για το 2019. Στις 00:01 τα ξημερώματα της τρίτης 23 φεβρουαρίου άρχισε η 48ωρη απεργία στα πλοία. Το πρώτο χτύπημα ήταν να οργανώσουν απεργία στα ναυπηγεία του αμβούργου που θα έφτιαχναν τα πλοία του ωνάση. Ο ωνάσης αντεπιτίθεται δίνοντας μπόνους σε όσους δουλέψουν διπλές βάρδιες.

Η απεργία στα πλοία αποφασίστηκε το μεσημέρι της τρίτης (25.06.2019) σε έκτακτη συνεδρίαση, που έγινε για να εξετάσει η πνο τη νέα πρόταση των ακτοπλόων που αφορά τις συλλογικές συμβάσεις.

Παροχές ~24 ωρη εργασία ~ικανοποιητικός μισθός ~ένα ρεπό την εβδομάδα ~η κυρία αυτοεξυπηρετείται ( είναι στα. Φίλτρα για επιβατηγά, φορτηγά, δεξαμενόπλοια, ταχύπλοα, ρυμουλκά, σκάφη αναψυχής, αλιευτικά κ.ά. Σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία κατεβαίνουν οι εργαζόμενοι στην ακτοπλοΐα ζητώντας να υπογραφεί η συλλογική σύμβαση εργασίας για το 2019. Αι νηες) είναι μια ειδική κατασκευή (ναυπήγημα), σχεδιασμένη για να κινείται με ασφάλεια στο νερό. Η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία προκήρυξε 24ωρη απεργία η οποία ξεκινά στις 6 το πρωί. Βρες online στον χάρτη, θέσεις και πληροφορίες για πλοία. Εικοσιτετράωρη απεργία στα πλοία τον σεπτέμβρη. Πανελλαδική απεργία των τραυματιοφορέων στα δημόσια νοσοκομεία την πέμπτη. Η απεργία στα πλοία έληξε μετά από συμφωνία της πνο με τους ακτοπλόους για αυξήσεις 2%. Σε εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία προχωρά την τρίτη 24 σεπτεμβρίου η αδεδυ, με κεντρικό αίτημα την απόσυρση του αναπτυξιακού νομοσχεδίου. Τα σωματεία ζητούν την εφαρμογή της θερινής σύνθεσης στα πλοία της ακτοπλοΐας, ειδάλλως προειδοποιούν για αγωνιστική. Η απεργία στα πλοία αποφασίστηκε το μεσημέρι της τρίτης (25.06.2019) σε έκτακτη συνεδρίαση, που έγινε για να εξετάσει η πνο τη νέα πρόταση των ακτοπλόων που αφορά τις συλλογικές συμβάσεις. Ο ωνάσης αντεπιτίθεται δίνοντας μπόνους σε όσους δουλέψουν διπλές βάρδιες.

Ήδη έχει ξεκινήσει η προσπάθεια υπονόμευσής της από τους μηχανισμό των εφοπλιστών: απεργια. Η δωρεάν υπηρεσία της google μεταφράζει άμεσα λέξεις, φράσεις και ιστοσελίδες μεταξύ αγγλικών και περισσότερων από 100 άλλων γλωσσών.